06.03.2017. U dnevnom listu "Politika" objavljeno je pokretanje postupka za izbor u naučno zvanje naučni saradnik za dr Mirka Đorđevića, mlađeg istraživača u Odeljenju za evolucionu biologiju.


27.02.2017. U dnevnom listu "Politika" objavljeno je pokretanje postupka za izbor u naučno zvanje naučni savetnik za dr Svetlanu Dinić, višeg istraživača u Odeljenju za molekularnu biologiju.


24.02.2017. U dnevnom listu "Politika" objavljeno je pokretanje postupka za izbor u naučno zvanje viši naučni saradnik za dr Vanju Bugarski - Stanojević, istraživača u Odeljenju za genetička istraživanja.


07.02.2017. U dnevnom listu "Politika" objavljeno je pokretanje postupka za izbor u naučno zvanje naučni saradnik za dr Tijanu Banjanac, mlađeg istraživača u Odeljenju za fiziologiju biljaka.


23.01.2017. U dnevnom listu "Politika" objavljeno je pokretanje postupka za izbor u naučno zvanje naučni saradnik za dr Bojanu Tubić, mlađeg istraživača u Odeljenju za hidroekologiju i zaštitu voda.


09.01.2017. U dnevnom listu "Politika" objavljeno je pokretanje postupka za izbor u naučno zvanje viši naučni saradnik za dr Milanu Trifunović Momčilov, istraživača u Odeljenju za fiziologiju biljaka i pokretanje postupka za reizbor u naučno zvanje naučni saradnik za dr Sanju Manitašević Jovanović, istraživača u Odeljenju za evolucionu biologiju.


30.12.2016. U dnevnom listu "Politika" objavljeno je pokretanje postupka za izbor u naučno zvanje viši naučni saradnik za dr Natašu Ristić, istraživača u Odeljenju za citologiju.


26.12.2016. U dnevnom listu "Politika" objavljeno je pokretanje postupka za izbor u naučno zvanje naučni saradnik za dr Marinu Ninkov, mlađeg istraživača u Odeljenju za ekologiju.


22.12.2016. U dnevnom listu "Politika" objavljeno je pokretanje postupka za izbor u naučno zvanje viši naučni saradnik za dr Aleksandra Cingela, istraživača u Odeljenju za fiziologiju biljaka.