уторак, 18 јун 2024 08:54

Примена иновативих решења у области циркуларне економије, декарбонизације и заштите биодиверзитета – УНДП пројекти

Предавачи: др Љиљана Тубић, ИБИСС; др Маја Раковић, ИБИСС; др Лариса Илијин, ИБИСС; Павле Јовановић, УНДП; Ана Митић Радуловић, УНДП; Тања Поповицки, УНДП

Време: четвртак, 27. јун 2024. у 12.00

Место: Библиотека ИБИСС

Пети Институтски семинар биће одржан у четвртак 27. јуна у 12х у Библиотеци ИБИСС-a. Ово је уједно и последњи Институтски семинар пре летње паузе, а са новим циклусом настављамо у септембру.

Овај пут, Институтски семинар под називом “Примена иновативих решења у области циркуларне економије, декарбонизације и заштите биодиверзитета – УНДП пројекти” има мало другачији формат, па ће вам у панел дискусији истраживачи са IBISSa који су до сада добили УНДП пројекте приближити своја искуства у учешћу на овим позивима који су превасходно намењени сарадњи науке са привредом.

Циљ семинара је да нам наше колеге које су добиле УНДП пројекте: др Љиљана Тубић, др Маја Раковић и др Лариса Илијин пренесу своја искуства о процедури пријаве, тражењу партнера, начину финансирања, процесу акцелерације као и имплеметацији пројеката али и да нас пројектни аналитичари УНДП-а Павле Јовановић и Ана Митић Радуловић као и Тања Поповицки, УНДП ментор у процесу акцелерације упознају са новим позивима који су у току и платформама за финансирање од стране УНДП-а.

Панел дискусију ће модерирати др Ана Ђорђевић.

Адреса

Булевар деспота Стефана 142
11108 Београд
Србија

Контакт

Телефон: +381 11 20 78 300
Факс: +381 11 27 61 433
Е-маил: ibiss@ibiss.bg.ac.rs

futer excellent