utorak, 18 jun 2024 08:47

Primena inovativih rešenja u oblasti cirkularne ekonomije, dekarbonizacije i zaštite biodiverziteta – UNDP projekti

Predavači: dr Ljiljana Tubić, IBISS; dr Maja Raković, IBISS; dr Larisa Ilijin, IBISS; Pavle Jovanović, UNDP; Ana Mitić Radulović, UNDP; Tanja Popovicki, UNDP

Vreme: četvrtak, 27. jun 2024. u 12.00

Mesto: Biblioteka IBISS

Peti Institutski seminar biće održan u četvrtak 27. juna u 12h u Biblioteci IBISS-a. Ovo je ujedno i poslednji Institutski seminar pre letnje pauze, a sa novim ciklusom nastavljamo u septembru.

Ovaj put, Institutski seminar pod nazivom “Primena inovativih rešenja u oblasti cirkularne ekonomije, dekarbonizacije i zaštite biodiverziteta – UNDP projekti” ima malo drugačiji format, pa će vam u panel diskusiji istraživači sa IBISSa koji su do sada dobili UNDP projekte približiti svoja iskustva u učešću na ovim pozivima koji su prevashodno namenjeni saradnji nauke sa privredom.

Cilj seminara je da nam naše kolege koje su dobile UNDP projekte: dr Ljiljana Tubić, dr Maja Raković i dr Larisa Ilijin prenesu svoja iskustva o proceduri prijave, traženju partnera, načinu finansiranja, procesu akceleracije kao i implemetaciji projekata ali i da nas projektni analitičari UNDP-a Pavle Jovanović i Ana Mitić Radulović kao i Tanja Popovicki, UNDP mentor u procesu akceleracije upoznaju sa novim pozivima koji su u toku i platformama za finansiranje od strane UNDP-a.

Panel diskusiju će moderirati dr Ana Đorđević.

Adresa

Bulevar despota Stefana 142
11108 Beograd
Srbija

Kontakt

Telefon: +381 11 20 78 300
Fax: +381 11 27 61 433
Email: ibiss@ibiss.bg.ac.rs

futer excellent