SearchSearch
Navigacija
Navigacija

Нови међународни пројекат

Институт за биолошка истраживања „Синиша Станковић” је потписао нови међународни пројекат под насловом "A multidisciplinary approach to prevention of multimorbidity in post-conflict Serbia" којим руководи др Александра Младеновић Ђорђевић, виши научни сарадник Одељења за неуробиологију ИБИСС-а и др Елизабет Гојдер са Универзитета у Шефилду, Уједињено Краљевство.

Пројекат је финансијски подржан од стране Енглеске фондације Global Challenges Research Fund (GCRF) и Healthy Lifespan Institute Универзитета у Шефилду и у њему поред енглеских колега, учествују и истраживачи из неколико институција из Србије (Институт за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут", Институт друштвених наука, Институт за медицинску статистику и информатику Медицинског факултета Универзитета у Београду, Агенција за заштиту животне средине, и Министарство здравља), уз подршку Светске здравствене организације.

Обавештење о колачићима

ИБИСС користи аналитичке "колачиће" (енг. "cookies") за анализу коришћења сајта у циљу унапређења корисничког искуства, кликом на "Прихватам" дајете сагласност за коришћење колачића.