"Хемизам потенцијално токсичних елемената у земљишту и њихов утицај на функционисање врсте Betula pendula Roth., Acer pseudoplatanus L., и Acer platanoides L. у урбаним срединама неколико индустријских центара у Србији"
21. 9. 2018. године у 12.00
Сала за седнице Хемијског факултета Универзитета у Београду
“Карактеризација структуре и функције HMGB1 протеина у јетри пацова током експериментално изазваног дијабетеса типа 1”
10. 7. 2018. године у 13.00
Библиотека ИБИСС
"Улога микробиоте и лимфног ткива црева у отпорности пацова соја Албино Оксфорд на индукцију експерименталног аутоимунског енцефаломијелитиса"
10. 7. 2018. године у 11.00
Библиотека ИБИСС
„Биолошки потенцијал и анализа метаболита јестивих и лековитих гљива из родова Agrocybe, Laetiporus, Pleurotus и Polyporus са територије Србије“
12. 7. 2018. године у 13.00
Библиотека ИБИСС
"Утицај различитих екстраката краставца (Cucumis sativus L. cv. Chinese long) на енцефалитогени потенцијал Т лимфоцита пацова у експерименталном аутоимунском енцефаломијелитису"
4. 7. 2018. године у 11.00
Библиотека ИБИСС
“Потенцијална улога губара (Lymantria dispar, L.) као биоиндикатора загађености животне средине: утицај хроничног излагања кадмијуму на развиће, активности дигестивних ензима средњег црева, механизме детоксификације и степен оштећења ДНК“
7. 6. 2018. године у 12.00
Библиотека ИБИСС
"Морфолошка варијабилност, еволуција и развиће кичменице код великих мрмољака (Triturus, Salamandridae, Caudata)"
17. 5. 2018. године у 11.00
Библиотека ИБИСС
"Утицај цитрусних флаванона на тироидну хомеостазу и липидни статус старих пацова"
31. 10. 2017. године у 14.00
Библиотека ИБИСС
"Морфолошка варијабилност кинетичког главеног скелета и пилеуса змија из рода Natrix (N. natrix и N. tessellata)"
19. 10. 2017. године у 15.00
Библиотека ИБИСС
"In vitro пропагација и биолошка активност метанолних екстраката и етарског уља повратича (Tanacetum vulgare L.)"
Библиотека ИБИСС
27. 9. 2017. године у 12.00
ИБИСС користи аналитичке "колачиће" (енг. "cookies") за анализу коришћења сајта у циљу унапређења корисничког искуства, кликом на "Прихватам" дајете сагласност за коришћење колачића.