SearchSearch
Navigacija
Navigacija

Улога метилације ДНК у процесу епително-мезенхимске транзиције хуманих епителних ћелија коњуктиве

петак, 25. септембар 2020. године у 11.00

Библиотека ИБИСС

Због епидемиолошке ситуације у земљи, број присутних људи у нашој библиотеци је ограничен до 30, уз обавезно поштовање препоручених мера заштите.

"Улога секоиридоидних глукозида и бета-глукозидазе у одбрамбеном одговору кичице (Centaurium erythraea Rafn) на стрес повређивањем"

понедељак, 14. септембар 2020. године у 13.00

Библиотека ИБИСС

„Значај сигнализације посредоване ванћелијским пуринским нуклеотидима у неуроинфламацији и демијелинизацији – импликације у мултиплој склерози“

Библиотека ИБИСС

понедељак, 6. јули 2020. године у 13.00

„Таксономска диференцијација, диверзитет и дистрибуција врста подреда Erpobdelliformes (Hirudinea, Annelida) подручја западног Балкана“

Библиотека ИБИСС

уторак, 7. јули 2020. године у 12.00

„Морфолошка диференцијација ларвених стадијума одабраних врста жаба родова Rana и Bufo на подручју Србије“

Библиотека ИБИСС

петак, 3. јул 2020. године у 12.00

"Ефекти оралног уноса кадмијума на имунски систем коже пацова"

Библиотека ИБИСС

Петак, 26. јун 2020. године у 12.00

"Регенерација биљака ин витро и генетицка трансформација Viola cornuta (Violaceae) геном за капсантин-капсорубин-синтазу"

Библиотека ИБИСС

уторак, 9. јун 2020. године у 12.00

"Биоиндикаторски потенцијал физиолошких одговора губара Lymantria dispar L. (Lepidoptera) на деловање бензо[а]пирена"

Библиотека ИБИСС

петак, 5. јун 2020. године у 12.00

"Морфолошке, физиолошке и популационе одлике периферних популација шумског гуштера (Darevskia praticola) у Србији"

Библиотека ИБИСС

четвртак, 4. јун 2020. године у 13.00

"Слатководни сунђери (Porifera, Spongillidae) западног Балкана и Панонске низије: морфолошко-генетичка студија"

Библиотека ИБИСС

уторак, 2. јуна 2020. године у 11.00

Обавештење о колачићима

ИБИСС користи аналитичке "колачиће" (енг. "cookies") за анализу коришћења сајта у циљу унапређења корисничког искуства, кликом на "Прихватам" дајете сагласност за коришћење колачића.