SearchSearch
Navigacija
Navigacija

Novi međunarodni projekat

Institut za biološka istraživanja „Siniša Stanković” je potpisao novi međunarodni projekat pod naslovom "A multidisciplinary approach to prevention of multimorbidity in post-conflict Serbia" kojim rukovodi dr Aleksandra Mladenović Đorđević, viši naučni saradnik Odeljenja za neurobiologiju IBISS-a i dr Elizabeth Goyder sa Univerziteta u Šefildu, Ujedinjeno Kraljevstvo.

Projekat je finansijski podržan od strane Engleske fondacije Global Challenges Research Fund (GCRF) i Healthy Lifespan Institute Univerziteta u Šefildu i u njemu pored engleskih kolega, učestvuju i istraživači iz nekoliko institucija iz Srbije (Institut zа јаvnо zdrаvljе Srbiје „Dr Milаn Јоvаnоvić Bаtut", Institut društvenih nauka, Institut za medicinsku statistiku i informatiku Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Agencija za zaštitu životne sredine i Ministarstvo zdravlja Republike Srbije), uz podršku Svetske zdravstvene organizacije.

Obaveštenje o kolačićima

IBISS koristi analitičke "kolačiće" (eng. "cookies") za analizu korišćenja sajta u cilju unapređenja korisničkog iskustva, klikom na "Prihvatam" dajete saglasnost za korišćenje kolačića.