SearchSearch
Navigacija
Navigacija

SEH 21. Kongres Evropskog društva herpetologa

Svake druge godine Evropsko društvo herpetologa (The Societas Europaea Herpetologica - SEH) organizuje Evropski kongres herpetologa u jednoj od evropskih zemalja u saradnji za Lokalnim organizacionim komitetom. Ove godine kongres se održava u Beogradu.

21. Kongres Evropskog društva herpetologa biće održan u Beogradu od 5. do 9. septembra 2022. godine.

U organizaciji kongresa učestvuju Evropsko herpetološko društvo sa Institutom za biološka istraživanja "Siniša Stanković" - Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, Univerzitet u Beogradu, Biološkim fakultetom, Univerzitet u Beogradu, Institutom za biologiju i ekologiju Prirodno-matematičkog fakulteta, Univerzitet u Kragujevcu, Odeljenjem za biologiju i ekologiju, Prirodno-matematičkog fakulteta, Univerzitet u Nišu, Departmanom za biologiju i ekologiju Prirodno-matematičkog fakulteta, Univerzitet u Novom Sadu, Odeljenjem za biologiju Prirodno-matematičkog fakulteta, Univerzitet u Prištini, Kosovska Mitrovica, Prirodnjačkim muzejom u Beogradu i Srpskim herpetološkim društvom "Milutin Radovanović".

Registracija i prijava apstrakata trajaće u periodu 15. mart - 15. maj 2022. godine.

Više informacija na internet stranici kongresa: https://www.seh-congress-belgrade2022.com/

Obaveštenje o kolačićima

IBISS koristi analitičke "kolačiće" (eng. "cookies") za analizu korišćenja sajta u cilju unapređenja korisničkog iskustva, klikom na "Prihvatam" dajete saglasnost za korišćenje kolačića.