SearchSearch
Navigacija
Navigacija

Asocijacija Nacionalnih i Međunarodnih Naučnih Organizacija za Pojas i Put (ANSO) u peseti IBISS-u

U ponedeljak, 26. avgusta 2024. godine, delegaciija iz ANSO kompanije zajedno sa prof. Je Jangom iz Šangajskog Institutu Materia Medica (SIMM) posetili su Institut.

Direktor Baj Čuenli, u pratnji sa Vej Đifu, Vang Džungsju i Feng Đingjuen posetili su Institut sa ciljem da se detaljnije upoznaju са dosadašnjom saradnjom između SIMM-a i IBISS-a, kao i dugogodišnjem radu PANDA asocijacije koju ANSO podržava. Saradnju su zajedno predstavili prof. Je Jang, pomoćnik ministra dr Marina Soković, Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, i direktor Instituta dr Mirjana Mihailović.
Potom, nakon kratkog razgovora sa saradnicima Instituta, zvanično su pokrenuta u rad dva Rotaciona vakuum uparivača, koji su nedavno stigli na Institut kao poklon od strane Šangajskog Instituta Materia Medica.

  • 01. ANSO-visit
  • 02. ANSO-visit
  • 03. ANSO-visit
  • 04. ANSO-visit
  • 05. ANSO-visit
Obaveštenje o kolačićima

IBISS koristi analitičke "kolačiće" (eng. "cookies") za analizu korišćenja sajta u cilju unapređenja korisničkog iskustva, klikom na "Prihvatam" dajete saglasnost za korišćenje kolačića.