"Uticaj citrusnih flavanona na tiroidnu homeostazu i lipidni status starih pacova"
31. 10. 2017. godine u 14.00
Biblioteka IBISS
"Morfološka varijabilnost kinetičkog glavenog skeleta i pileusa zmija iz roda Natrix (N. natrix i N. tessellata)"
19. 10. 2017. godine u 15.00
Biblioteka IBISS
"In vitro propagacija i biološka aktivnost metanolnih ekstrakata i etarskog ulja povratiča (Tanacetum vulgare L.)"
Biblioteka IBISS
27. 9. 2017. godine u 12.00
"Razvoj metaboličkog sindroma izazvanog kombinacijom stresa i ishrane obogaćene fruktozom – doprinos glukokortikoida u visceralnom masnom tkivu i hipotalamusu ženke pacova"
Biblioteka IBISS
26. 9. 2017. godine u 12.00
„Uticaj opšte anestezije na spavanje u eksperimentalnom modelu holinergičke neuropatologije Parkinsonove bolesti - mogući rizici postoperativnog oporavka”
Biblioteka Instituta za fiziologiju i biohemiju Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu (Studentski trg 3)
26. 9. 2017. godine u 16.00
„Uloga HMGB1 proteina u modifikaciji i integraciji signalnih puteva apoptoze i autofagije u ćelijama jetre pacova sa indukovanim dijabetesom“
Biblioteka IBISS
27. 9. 2017. godine u 10.00
"Rani elektrofiziološki znaci poremećaja spavanja i motorne kontrole u starenju pacova sa neurodegeneracijom holinergičkih neurona"
Biblioteka Instituta za fiziologiju i biohemiju Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu (Studentski trg 3)
7.6.2017. godine u 10.00
"Fenotipska plastičnost ekofizioloških, morfoloških i fenoloških osobina Iris variegata L. (Iridaceae) i diferencijacija genotipova poreklom iz staništa sa različitim svetlosnim karakteristikama"
Biblioteka IBISS
11.04.2017. godine u 14.00
"Expression and activity of antioxidant enzymes in the liver of male and female fructose-fed rats"
Biblioteka IBISS
22.02.2017. godine u 12.00
"Primena akvatičnih oligoheta (Tubificidae) u in situ i ex situ ekogenotoksikološkim istraživanjima"
Biblioteka IBISS
10.02.2017. u 12.00
IBISS koristi analitičke "kolačiće" (eng. "cookies") za analizu korišćenja sajta u cilju unapređenja korisničkog iskustva, klikom na "Prihvatam" dajete saglasnost za korišćenje kolačića.