SearchSearch
Navigacija
Navigacija

Predavanja u okviru projekta "Funkcionalna hrana 21. veka"

Kolege sa Odeljenja za fiziologiju biljaka IBISS su u okviru projekta Centra za promociju nauke "Funkcionalna hrana 21. veka – prirodni proizvodi iz perspektive naučnika" nedavno održali predavanja u Valjevu (Svečana sala gimnazije, 28. 09. 2021) i Čačku (Dom kulture, 29. 09. 2021).

Posetioci su imali priliku da čuju nešto više o naučnim istraživanjima kojima je potvrđen korisni uticaj na zdravlje ljudi najrazličitijih namirnica, uključujući i makrogljive koje su slušaocima bile naročito interesantne. Nakon predavanja posetiocima su dobili priručnik u izdanju IBISS-a koji su sadrži sažete informacija o funkcionalnoj hrani.

Ranije su slična predavanja održana u različitim gradovima Srbije uključujući Zrenjanin, Vranje, Kruševac i Kraljevo.

  • FunkcionalnaHranaPredavanja-01
  • FunkcionalnaHranaPredavanja-02
  • FunkcionalnaHranaPredavanja-03
  • FunkcionalnaHranaPredavanja-04
  • FunkcionalnaHranaPredavanja-05
  • FunkcionalnaHranaPredavanja-06
  • FunkcionalnaHranaPredavanja-07
Obaveštenje o kolačićima

IBISS koristi analitičke "kolačiće" (eng. "cookies") za analizu korišćenja sajta u cilju unapređenja korisničkog iskustva, klikom na "Prihvatam" dajete saglasnost za korišćenje kolačića.