SearchSearch
Navigacija
Navigacija

Seminari i predavanja

Predavač: Prof. Christian Klingenberg, Univerzitet u Mančesteru

Vreme: 28. 3. 2018. u 12.00

Mesto: Biblioteka IBISS

Predavač: dr Vuk Savković, Geschäftsführer Forschung und Transfer / PI Haut, Sächsischer Inkubator für Klinische Translation, Universität Leipzig

Vreme: 2. 4. 2018. u 12.00

Mesto: Biblioteka IBISS

Predavač: Jovana Petrović, stručni saradnik Mikološke laboratorije IBISS-a

Vreme: 26. 3. 2018. u 18.00

Mesto: Biblioteka IBISS

Predavač: dr Miloš Stupar, naučni saradnik, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu

Vreme: 19. 3. 2018. u 18.00

Mesto: Biblioteka IBISS

Predavač: Marko Blagojević, biolog, predsednik udrženja gljivara i ljubitelja prirode "Vilino kolo", Petrovac na Mlavi

Vreme: 12. 3. 2018. u 18.00

Mesto: Biblioteka IBISS

RTC u saradnji sa kompanijom LONZA organizuje seminar na temu transfekcije ćelija.

Vreme: 6. 3. 2018. u 10.00

Mesto: Biblioteka IBISS

Predavač: Nevena Vukojičić, student doktorskih studija, Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu

Vreme: 5. 3. 2018. u 18.00

Mesto: Biblioteka IBISS

Mikološko društvo Srbije organizuje Zimski ciklus predavanja koji će se podržavati svakog ponedeljka u mesecu martu s početkom u 18.00 u biblioteci IBISS.

Na ovim predavanjim svi zainteresovani će imati priliku da čuju nove i interesantne podatke o svetu gljiva.

Program predavanja

"Pokreni se za nauku" je program kreiran 2015. godine kako bi podržao mlade, talentovane, perspektivne naučnice i naučnike u Srbiji, u realizaciji svojih naučnih ideja i ostvarenju nezavisnosti u naučno-istraživačkom radu.

Vreme: 22. 2. 2018. u 11.00

Mesto: Biblioteka IBISS

Predavač: prof. dr Eva Kamerer, Odeljenje za filozofiju, Filozofski fakultet, Univerzitet u Beogradu

Vreme: 14. 2. 2018. u 14.00

Mesto: Biblioteka IBISS

Strana 6 od 10
Obaveštenje o kolačićima

IBISS koristi analitičke "kolačiće" (eng. "cookies") za analizu korišćenja sajta u cilju unapređenja korisničkog iskustva, klikom na "Prihvatam" dajete saglasnost za korišćenje kolačića.